wait

Verhoging van de jaarbijdrage in 2024 

Bekijk hieronder de antwoorden op vragen over de jaarbijdrage van uw Knab Creditcard Zakelijk vanaf 2024

Waarom ga ik € 35 betalen voor de Knab Creditcard Zakelijk?

U gaat meer betalen omdat onze kosten de afgelopen jaren zijn gestegen. Bijvoorbeeld de kosten voor de verbetering van betaalmogelijkheden en onze 24/7 service bij fraude en betaalproblemen. Ook de extra eisen van de overheid om fraude en witwassen met creditcards te voorkomen kosten geld. Door de verhoging van de jaarbijdrage kunt u snel, makkelijk en veilig blijven betalen met uw zakelijke creditcard.

Waar vind ik informatie over de kosten van mijn Knab Creditcard Zakelijk? 

Wilt u meer weten over kosten en rente die we berekenen op uw creditcard? Kijk dan op https://knab.icsbusiness.nl/veelgestelde-vragen/kosten-en-rente/.

Wanneer moet ik de jaarbijdrage betalen?

Uw bedrijf betaalt de jaarbijdrage elk jaar op een vast moment. Was dit vorig jaar bijvoorbeeld in oktober? Dan betaalt uw bedrijf de nieuwe jaarbijdrage in oktober 2024. U vindt het bedrag straks terug op het rekeningoverzicht van die maand. Zorg altijd dat u uw maandelijkse rekening binnen 21 dagen na ontvangst betaalt. Heeft u gekozen voor automatisch betalen? Dan schrijven we het openstaand saldo elke maand automatisch af van uw zakelijke Knab bankrekening.

Ik wil mijn Knab Zakelijke Creditcard opzeggen. Hoe kan ik dit doen? 

We vinden het natuurlijk jammer als u uw Knab Zakelijke Creditcard wilt opzeggen. Vul daarvoor het formulier 'Beëindiging ICS Business Card(s)' in. U vindt dit ook op knab.icsbusiness.nl/service. Met één formulier kunt u maximaal drie Cards opzeggen. De opzegtermijn is één maand. Geeft u ook aan waarom u uw Card opzegt? Uw feedback is belangrijk voor ons.

Mijn bedrijf heeft meerdere creditcards. Wat betekent dit? 

De nieuwe jaarbijdrage geldt voor alle Knab Zakelijke Creditcards van uw bedrijf. Heeft u twee zakelijke creditcards? Dan betaalt u ook twee keer de jaarbijdrage van € 35.